ESTÜ'den Haberler

Ürünlerin/Süreçlerin İklim Değişikliğine Etkilerini Belirleme Yöntemleri Konulu Webinar, Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Düzenlendi

“Ürünlerin/Süreçlerin İklim Değişikliğine Etkilerini Belirleme Yöntemleri” başlıklı webinar, 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zerrin Günkaya'nın katılımlarıyla Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlendi. Moderatörlüğünü Öğrenme ve Öğretme Gelişimi Birimi Müdürü Doç. Dr. Nuray Gedik'in yürüttüğü webinarda iklim değişikliğine neden olan etkenler tanıtıldıktan sonra ürün ve süreçlerin iklim değişikliği dahil çevresel performansının belirlenmesinde "Yaşam Döngüsü Değerlendirmesi" yönteminin nasıl kullanıldığı ve bu yöntemin ulusal ve uluslararası kullanım alanları konuşuldu.